Over ons

Wij doen dingen net even iets anders.

Ons verhaal

Wij krijgen energie van het sluiten van deals en het coachen van mensen. Kroot Consultancy heeft ruime ervaring in de particuliere en coöperatieve wereld. Van grote coöperaties tot familiebedrijven. Van de overheid tot kleine particuliere bedrijven. Dit maakt dat we op vele vlakken inzetbaar zijn met een flinke dosis kennis en ervaring. Wil jij groeien in persoonlijk leiderschap? Wil je beter kunnen onderhandelen met je sparringpartners? Wil je gebruik maken van interim-management op het gebied van fusies, overnames of reorganiseren van bedrijven? Het inspireren en in beweging zetten van je organisatie? Wil je een heldere missie en visie ontwikkelen en deze implementeren? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We maken graag kennis tijdens een vrijblijvende afspraak en bekijken samen waar de mogelijkheden liggen.

Kroot Consultancy is opgericht door Dick Kroot. Zijn eigen naam is aan de onderneming verbonden omdat zijn mentaliteit uitgeademd wordt door het bedrijf. Dit vanuit de mentaliteit dat what you see is what you get!

Dick is geboren in 1965 en heeft een zeer ruime levens- en werkervaring. Dit gecombineerd met een zeer groot netwerk wordt dankbaar gebruikt om andere te ondersteunen in hun ontwikkeling naar hun maximaal haalbaar leiderschap. Niet iedereen kan namelijk het leadershiplevel bereiken van Nelson Mandela….. De filosofie van Kroot Consultancy is dat als je als leider groeit, je mensen groeien en daarmee ook je onderneming groeit. Niet altijd in grootte maar dat kan ook in bijvoorbeeld processen en kwaliteit zijn.

“Dit vanuit de mentaliteit dat what you see is what you get!”

Dick heeft zelf ruime ervaring in betaalde en onbetaalde functies waarbij leiderschap sterk aanwezig dient te zijn. Ook heeft hij met zijn Msc studie bedrijfskunde, het behalen van zijn MBA, diverse leiderschapscursussen, zijn reis naar Patagonie en zijn recente Nepal reis zijn eigen leiderschap laten door ontwikkelen. Zijn praktische insteek is een garantie om andere op een hoger niveau van leiderschap te brengen.

Kroot Consultancy levert een compleet pakket aan mogelijkheden om je onderneming te laten groeien. Niet alleen door coachen van individuen maar ook door ondersteuning bij onderhandelingen, het regelen van de juiste inspirerende sprekers en het bieden van interim-management zal u onderneming een groei kunnen doormaken die u verwachtingen sterk overtreft.

Wij hebben het gereedschap om jou te helpen

Volg ons

Contact

E: info@krootconsultancy.nl
T: 06 46 67 99 63

Bezoek & Postadres

Kroot Consultancy

Ketsheuvel 12
5421 ZG Gemert
Nederland