In 2016 heb ik een individuele reis naar Nepal gemaakt van ruim 3 weken. Deze reis heeft mij erg veel gebracht. De ervaringen die ik daar heb opgedaan wil ik graag met andere delen door de highlights van deze reis met andere te gaan beleven. Die dingen die ik daar ondernomen heb die mij het meest gebracht hebben in mijn leiderschapsontwikkeling heb ik in een reis van 10 dagen kunnen verwerken. Hierbij komen het ervaren van armoede, het boeddhistisch denken, de meditatie en het afzien in de Himalaya aan bod maar ook de cultuur, de actie, de natuur en de mensen worden hierbij niet vergeten. Hiervoor zal er bijvoorbeeld in een boeddhistisch klooster en bij mensen thuis overnacht worden. Een extra aspect van deze reis zal zijn het leren van elkaar. Ik wil met een groep van ongeveer 10 ondernemende mensen deze reis gaan maken. Hun persoonlijke dillema’s zullen we ook met elkaar delen en bespreken. Hiervoor zal iedere deelnemer ook een klein gedeelte van het programma zelf invullen. De voorbereiding hiervoor zal ik begeleiden. Om een maximaal leereffect hieruit te halen zal ik een zorgvuldige selectie maken waarbij betrouwbaarheid, openheid, maximaal leereffect en diversiteit van groot belang zal zijn.

Deze reis gaat je meer kennis en begrip geven over jezelf, je familie en je personeel, geeft je nieuwe inzichten en nieuwe ideeën, helpt je een grote stap te maken in je eigen leiderschapsontwikkeling, verandert je denken en brengt je meer kwaliteit van leven en geluk.

Het is de bedoeling deze reis te organiseren ergens in de periode maart tot juni. Dit is qua klimaat de gunstigste periode in Nepal. Mocht je interesse hebben reageer dan zo spoedig mogelijk via onderstaande reactiemogelijkheid. Je kunt me natuurlijk ook altijd bellen voor meer informatie.